jueves, 3 de febrero de 2011

Les pensions



Es una vergonya tot el que esta passant a espanya, estem en crisis i els polítics encara fan que hi hagi mes, paralitzen els sous als jubilats, treuen la pensió dels 400 €, la jubilació fins als 67 anys fin a on arribarem a parar?¿, i la persona que te un treball dur a la construcció o qualsevol treball amb moviment constant , esta clar treballar molt mentre que ells cobren un munt de “calers” per fer el que fan la majoria de vegades discutir i posar-se verds els uns als altres. Perquè no els baixen a ells el sou?¿ i no a la pobre gent que no arriba a final de mes, tot això es vergonyós..

L'ultim la llei antitabac, jo he deixat de fumar però u veig malament, fa molts anys es fumava a tot arreu fins i tot al metge i ara a quasi cap lloc.Perquè no pensen en tota la gent que te un bar, que s'ha gastat un munt de diners per habilitar les zones de fumadors i no fumadors,

No m'agrada parlar de política però el que tindrien que fer abans de fer una lleí que la pensin abans i no fer això perquè estem en crisis i en comptes de millorar cada vegada empitjorem mes

2 comentarios:

  1. Quan fas un escrit d'opinió, has d'intentar frenar les expressions i tons més propis d'una conversa acalorada. I no has de barrejar temes (pensions i tabac).
    També has de pensar que un escrit que ha de veure més gent ha de ser especialment curós en quant a l'ortografia.
    De totes maneres, bona feina.

    ResponderEliminar
  2. Que tal Lidia, m'agradat molt el teu comentari i en el fons tens tota la raó, però també has de vigilar esta acalorada opinió que no condueix a res. Has de tenir la ment freda i no deixar-te guiar per els teus sentiments.
    Lourdes.

    ResponderEliminar